Élményhetek 2018.

"Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő iskolai közösségi program kísérleti megvalósítása a Dunaújvárosi Tankerületi Központban" EFOP-3.3.5-17-2017-00030 "Csodaszarvas iskolai közösségi program" "Élményhetek" EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001

2019. június 24-28-ig a művészeti témakörhöz kapcsolódva „A tánc mint életérzés” címmel  Tulipánné Pantya Csilla vezetésével, Gáborné Székely Krisztina, Beckerné Nagy Noémi segítő pedagógusok és Tulipán Csenge Rebeka iskolai közösségi szolgálatos együttműködésével zajlottak programok. 30 kisgyerek számára kezdődött a nyári szünet olyan szervezett programokkal, amelyek mások érzéseinek felfedezését tűzte pedagógiai célul. A tánc volt a hét fő témája, de belefért egy kis strandolás és Tropicarium-látogatás is.

♠♠♠

2019. június 17-21-ig a sport-közlekedés és egészség témaköréhez illeszkedő élményhét résztvevője volt 32 tanulónk az EFOP 3.3.5 pályázatnak köszönhetően. Az egész napos programok Klapper Csaba, Niku Vasziliszné és Kovács Péter vezetésével zajlottak. Volt tengeralattjáró csata, bizalomerősítő és labdajáték, akadálypálya, bújócska és ütős-nap, az elutazós napon a székesfehérvári Koronás parkban sikerült játékos élményeket szerezni és volt fürdés is. A pénteki napot egy kincskereső játék zárta. Látható volt: jól érezték magukat a résztvevők.

2018. június 18-tól 22-ig a helyi ZUMBA-élményhét nyújtott tartalmas időtöltést 32 kisgyereknek. Napjaikról létrehozott tábori közösségi oldalukon adtak naponta képes beszámolót Tulipánné Pantya Csilla, Gáborné Székely Krisztina és Beckerné Nagy Noémi. Komáromi Roland közösségi szolgálat keretében nyújtott segítséget, köszönjük! Örülünk az elégedett hangoknak, dicsérő szavaknak!

♠♠♠

 2018. június 18-tól 23-ig a Környezetvédelmi élményhéten 13 gyermek vett részt Kisinócon. A Börzsöny lefedettsége kicsit akadozott, de naponta kaptunk híreket és képeket az ott zajló programokról Szova Jenő, Szücs Marianna vezetésével.

♠♠♠

2018. június 18-tól 22-ig a Sport és egészség témakörében 32 résztvevővel zajlottak a változatos programok. Az ingyenes élményhét programvezetője Klapper Csaba volt, Huszár Katalin és Kovács Péter a napi programok lebonyolításában vállaltak szerepet. Közösségi szolgálat keretében segített Molnár Dominik és Molnár Gergő. Köszönjük a résztvevők, bonyolítók, szervezők munkáját!

♠♠♠

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük